Veste bună pentru reșițenii care locuiesc în cartierul Moroasa din municipiul de pe Bârzava! Au început lucrările de asfaltare și modernizare în cartier

Veste bună pentru locuitorii cartierului Moroasa din Reșița! S-a dat startul lucrărilor de modernizare în zonă.
Reprezentanții primăriei Reșița au transmis faptul că anul acesta se vor moderniza străzile Caen, Gheorghe Șincai, Codrului, Cpt. Ioan Poptelecan din zona Moroasa din municipiul Reșița.

Lucrările au început pe strada Caen. Este vorba de o lucrare completă, ce cuprinde înlocuirea pietrei cubice cu covor asfaltic, montarea de borduri noi, refacerea trotuarelor și a spațiilor verzi.
Ulterior, se vor monta și platforme subterane de colectare. Promit reprezentnații Primăriei Reșița.

Valoarea investiției doar pentru strada Caen este de 950.000 lei, bani alocați lucrărilor din bugetul local. Lucrările sunt executate în regie proprie, de angajați ai Primăriei de la Direcția de întreținere și reparare a Patrimoniului Consiliului Local Reșița.

Post Author: Patricia Bușcu

1 thoughts on “Veste bună pentru reșițenii care locuiesc în cartierul Moroasa din municipiul de pe Bârzava! Au început lucrările de asfaltare și modernizare în cartier

  • Georgiana

    (03/30/2023 - 09:51)

    Este o veste bună pentru locuitorii din cartierul Moroasa din Reșița că au început lucrările de asfaltare și modernizare, iar acesta este un pas important pentru dezvoltarea și îmbunătățirea infrastructurii locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *