Veste șoc! Fostul primar al Bocșei s-a sinucis! UPDATE


UPDATE
=============
Inspectoratul de Poliție județean caraș-Severin a transmis Următoarele:
„În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului. Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare. În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.
Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.”

STIRE INITIALĂ
================
O veste tragică a cutremurat orașul Bocșa în această dimineață. Fostul primar al urbei s-ar fi sinucis. Conform primelor informații, Emanuel Dănilă s-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare, în apropierea casei sale.
La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale poliției și ambulanței, însă medicii nu am mai putut face nimic pentru fostul edil și au confirmat decesul acestuia. În prezent oamenii legii desfășoară cercetări la fața locului.
Vă reamintim că Emanuel Dănilă a fost ales primar al Bocșei în 2020, din partea PNL, însă din cauza unor probleme de sănătate acesta a demisionat în luna martie la aproximativ 6 luni după alegeri.

Pe pagina sa de socializare președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela a scris următoarele:
Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.
Condoleanțe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *