VICTORIE!!! CSM REȘIȚA – STEAUA 3-1 (1-1)!!!

Victorie mare azi a echipei CSM Reșița în fața unei echipe aparent candidată la accederea în play-off, Steaua București.

După circa două luni și jumătate de pauză, campionatul Ligii 2, ediția 2023/24, s-a reluat în această săptămână, joi, cu meciul de la Chiajna dintre Concordia și Ceahlăul, un derby pentru lupta privind accederea în play-off, câștigat de trupa din Piatra Neamț cu scorul de 2-1.

Etapa a 16-a a continuat astăzi, sâmbătă, 24 februarie 2024, cu șase meciuri. Cinci dintre au început de la ora 11:00 și au avut loc la Dumbrăvița, Hunedoara, Reșița, Mioveni și Buftea, iar ultimul are startul de la ora 11:30, la Târgoviște.

Duminică sunt programate două jocuri, unul la Buftea, de la ora 14:00, și altul la Târgu Jiu, de la ora 17:00. În fine, ultimul meci al etapei are loc luni, de la ora 17:00, la Miercurea Ciuc.

Meciul care ne-a interesat în mod special pe noi a opus echipei fanion a județului, CSM Reșița, formația bucureșteană Steaua București, antrenată de fostul reșițean Daniel Oprița. La Reșița au asistat cei mai mulți spectatori din meciurile care au avut loc astăzi. Circa 4-5000 de spectatori au fost în tribunele stadionului ”Mircea Chivu”, de două ori mai mulți decât au fost la Hunedoara sau Târgoviște. Steaua a avut circa 600 de fani la această deplasare lungă. Echipa noastră a câștigat cu 3-1 (1-1) meciul și a trecut cu un punct peste echipa bucureșteană în clasament.

Cei doi antenori Flavius Stoican respectiv Daniel Oprița au apelat la următorele distribuții:

CSM Reșița: I. Rus – Dolghi, Elton da Silva, Rimovecz – Gomboș, Dudea, D. Fărăgău, Fota – Drăghiceanu, Andr. Burlacu – Lascu
Rezerve: Mereu – Mensah, Cega, Fr. Cristea, Chera, Napoleane, Al. Negru, Bărboianu, Cip. Rus

Steaua: Frănculescu – Drăghici, Vîrtej, Beța, Ad. Ilie – Ceceri, Rober Sierra, Mancuso, Dav. Matei – Nacho Heras, Chipirliu
Rezerve: H. Iancu – Dav. Maftei, Gab. Dumitru, Bărbulescu, Raicu, Chunchukov, Boiciuc, Pau Miguelez, Rz. Florea

Meciul a fost condus la centru de Marius Naidin (Piteşti) ajutat de asistenții Mihai Marian Ionescu (Bradu – Argeş) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea). Arbitru de rezervă: Marius Daniel Bădoiu (Craiova). Observator arbitri: Luis Moisescu (Drobeta-Turnu Severin). Delegat joc: Romeo Malac (Timişoara).

Scorul a fost deschis de Sergiu Rimovecz (min. 20) cu capul, în urma unei centrări a lui Drăghiceanu, respinse defectuos de portarul Frănculescu. Steaua a egalat prin Bogdan Chipirliu (min. 34), la o centrare în forță dintr-o lovitură liberă a lui Matei. Finalul de meci i-a aparținut lui Drăghiceanu care dupa ce l-a încercat pe Frănculescu cu un șut de la distanță (min. 36) a reușit să înscrie de două ori în min. 48, din penalty,în urma unui fault asupra lui Burlacu și min. 50, consființind victoria meritată a gazdelor.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *