[VIDEO] 11 medalii la Europenele de karate Fudokan din Slovenia

Sportivi din cadrul clubului Asahi Dojo din Reşiţa au participat și au reprezentat cu succes clubul reșițean la cea mai recentă competiție la care au participat. Este vorba de Campionatul European de karate Fudokan, competiție desfășurată în Slovenia, la Terme Olimia, de unde sportivii s-au întors acasă cu 11 medalii de aur, argint și bronz.

 

Reprezentanţii clubului Asahi Dojo din Reşiţa s-au întors cu rezultate foarte bune de la Campionatul European de karate Fudokan – eveniment sportiv desfășurat în Slovenia, la Terme Olimia, în perioada 16-19 mai.
La Campionatul Europen de karate Fudokan au participat peste 1200  de sportivi din 20  de  ţări – de la copii de 6 ani până la veterani de peste 50 de ani.
Lotul reșițean din cadrul clubului Asahi Dojo din Reşiţa, a fost format din șase  sportivi, care au avut performanțe remarcabile la competiția din Slovenia. Astfel, sportivii reșițeni au cucerit în total 11 medalii: una de aur, patru de argint și şase de bronz.
Rezultatele înregistrate de sportivii clubului Asahi Dojo sunt următoarele:
Dobromirescu Victor – două medalii de bronz
Olteanu Darius – două medalii de bronz
Anderca Toma – o medalie de bronz
Lungoci Sebastian – o medalie de aur şi una de argint
Pop Eduard – o medalie argint şi o medalie bronz
Și antrenorul sportivilor a participat la această competiție, astfel că Dobromirescu Gabriel – a cucerit două medalii de argint.
„Toti sportivii au urcat pe podim, ceea ce a făcut din această competiție să fie una cu cele mai bune rezultate.
S-au confirmat înca odată rezultatele bune de la Campionatul național de la Sf Gheorghe.” au transmis reprezentanții Clubului Asahi Dojo din Reşiţa.

 

 

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *