[VIDEO] Depășire criminală pe șoselele cărășene

„Mă întorceam din concediu din Grecia, cu destinația finală Cluj-Napoca. La ora 11.25, pe drumul dintre Oravița spre Reșița, înainte de localitatea Giurgiova, o mașină a intrat într-o depășire CRIMINALă. Era aproape să intre frontal în mine. Am reușit să frânez și să ies parțial în decor, ca să evit o ciocnire frontală. ” este mesajul pe care redacția Banat Media l-a primit din partea unui șofer din Cluj Napoca.

Camera de bord instalată pe maşina acestuia a surprins întreg momentul, iar în imagini se vede cum şoferul intră în depăşire fără să se asigure.

În câteva fracţiuni de secundă, maşina s-a apropiat extrem de mult de el şi puţin a lipsit până la o ciocnire frontală.

Impactul a fost evitat în ultima clipă.

”Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, prin postarea pe site-ul unei publicații din județul nostru a unei filmări în care conducătorul unui autoturism încalcă normele rutiere și pune în pericol grav alți participanți la trafic, purtătorul de cuvânt este împuternicit să declare următoarele:

Polițiștii rutieri s-au sesizat cu privire la imaginile din care rezultă încălcarea normelor rutiere și au identificat autovehiculul implicat, conducătorul acestuia urmând să fie invitat la sediul poliției și sancționat conform prevederilor legale.

Poliția rutieră reamintește tuturor participanților la trafic că, în situația în care sunt martori la încălcarea normelor rutiere, pot transmite imagini sau înregistrări video relevante pe adresa de email „politiarutiera@cs.politiaromana.ro”, împreună cu datele de contact. Vă asigurăm că reacționăm operativ, că numai împreună putem să asigurăm un trafic rutier sigur și să prevenim accidentele de circulație.”

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.