[VIDEO] Victorie magică la Făgăraș în favoarea formației reșițene de handbal, CSM Reșița!


Victorie magică la Făgăraș! Echipa de handbal, CSM Reșița a jucat în acest sfârșit de săptămână în deplasare, la Făgăraș contra echipei locale impus la final cu scorul de 27 la 24.

 

Sala „Radu Negru” din Făgăraș a fost gazda celei de-a 10-a etape din Seria A din campionatul Diviziei A de handbal masculin.
Echipa de handbal, CSM Reșița s-a descurcat excelent în meciul contra echipei gazdă, CSM Făgăraș. Astfel, că s-a impus la o diferență de trei goluri, scorul final fiind de 27 la 24.
Încă din prima repriză formația reșițeană de handbal a fost  în avantaj, scorul la pauză fiind de 12 la 9 în favoarea formației rossonere de handbal.
CSM Reşiţa se află pe poziția a doua a clasamentului, cu 24 de puncte acumulate, la 3 puncte distanță de ocupanta primului loc din serie, CSM Odorheiul Secuiesc, care are 27 de puncte acumulate, și la 2 puncte distanșă de ocupanta locului 3 CSM Făgăraș, care are 22 de puncte în cont.
De la formația CSM Reșița au marcat jucătorii- Marius BAHAN (3 goluri), Raul HEIMBACH (2 goluri) 4 Marian NEGRU (12 goluri), Oleksandr STARCHENKO (3 goluri), Andrei BONDOC (1 gol), Lucian IGNAT (4 goluri), Antonio GÎRBAN (1 gol) Denis BARBU (1 gol).
Indiferent de distanță, galeria a fost alături de echipa reșițeană de handbal și de această dată. Suporterii au parcurs 700 de km pentru a fi alături de echipă și a o susține.
Următoarea etapă, cea de-a 11-a din campionatul Diviziei A de handbal masculin este programată luni, 27 noiembrie. Echipa reșițeană de handbal va juca contra echipei din Oradea, în deplasare.

„Știam înainte de joc că ne va aștepta un meci foarte greu cu cei de la Făgăraș. Noi aveam de luat o revanșă, deoarece ei ne-au bătut la Reșița. Chiar am discutat cu băieții în seara de dinaintea meciului, noi am făcut deplasarea cu o zi înainte, și le-am transmis că trebuie să batem pentru a putea urca în clasament. Am urcat pe locul 2 și această victorie este una foarte importantă și pentru moralul jucătorilor, dar și pentru ca atmosfera în vestiar să fie extraordinară. Aveam nevoie de această victorie. A fost un meci împotriva unei echipe foarte apropiate valoric de a noastră și știam că vom câștiga acest meci doar dacă făceam o apărare foarte agresivă și foarte exactă. Asta s-a și întâmplat, am reușit să facem un meci mare și spectaculos. Am condus încă din primele minute și am reușit să gestionăm foarte bine atât faza de atac, cât și cea de apărare. Vreau să mulțumesc suporterilor care au făcut deplasarea la Făgăraș, ne-au susținut pe tot parcursul meciului. Am simțit susținerea galeriei și mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm acest meci. Vreau să-i felicit pe băieți, pe colegii mei din staff și ne rămâne acum să ne pregătim la fel de bine pentru meciul cu CSM Oradea. Suntem pe un drum bun și ne dorim victoria. Am pierdut la Oradea în tur la un gol diferență și vrem să câștigăm acasă. Așteptăm suporterii să vină în număr mare și noi promitem să facem un meci foarte bun!”, a transmis antrenorul Marius Bahan.

Următoarea etapă, cea de-a 11-a din campionatul Diviziei A de handbal masculin este programată luni, 27 noiembrie. Echipa reșițeană de handbal va juca contra echipei din Oradea, în deplasare.

Staff-ul tehnic al echipei  de handbal CSM Reșița este format din  antrenorii – Marius Bahan, Cristian Ionescu și Gabriel Lupan.

 

sursă Foto- Video- Marius Meixensberger 

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *