Voința Lupac a fost înfrântă în partida contra primei clasate din seria a șaptea

 

Voința Lupac a fost înfrântă în etapa a patra din campionatul Ligii a treia de fotbal, de prima echipă clasată în seria a șaptea, Jiul Petroșani, cu scorul de 2 la 0.

În etapa a patra din campionatul Ligii a treia de fotbal, echipa cărășeană de fotbal, Voința Lupac a disputat un meci dificil contra unei formații care a câștigat toate cele trei partide din trei disputate. Este vorba de formația Jiul Petroșani, formație care ocupă până în acest moment, primul loc în Seria a VII-a.

Meciul s-a încheiat în favoarea echipei Jiul Petroșani cu scorul de 2 la 0.

După cele patru etape disputate, Lupacul este pe locul 8 în clasament cu doar 3 puncte în cont.

„Am jucat împotriva liderului și am avut un început de meci bun. Ne-am creat trei ocazii importante de a marca în prima repriză, dar o nesincronizare a noastră a făcut ca să luăm primul gol. Până la pauză am încercat să egalăm, dar fără succes.”A declarat după meci Adrian Enășescu, antrenorul Voinței Lupac.

Voința Lupac a reușit să câștige cu un scor categoric de 5 la 0, pentru prima dată în acest sezon, și singura dată până acum, în etapa a treia din campionatul Ligii a treia de fotbal disputată contra formației CSO Turceni.

Pentru echipa din Lupac urmează etapa a cincea din campionat, ce se va disputa contra formației FCU Craiova 1948 Fotbal Club 2, pe stadionul Voința, pe data de 23 septembrie, începând cu ora 17.00.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *