Weekend plin pentru rossoneri! CSM Reșița a disputat două meciuri amicale în pauza competițională din campionat


Pentru formația reșițeană de fotbal a fost un weekend plin, cu două meciuri amicale. În primul meci disputat sâmbătă contra formației FCU Craiova 1948, rossonerii au pierdut cu scorul de 4-1, iar în cel de-al doilea amical disputat contra formației Universitatea Cluj, rossonerii au câștigat cu scorul de 2-1.

În pauza competițională din campionatul Ligii a doua, echipa de fotbal CSM Reșița a disputat în weekend două meciuri amicale.

Primul meci amical al formației reșițene a fost disputat sâmbătă contra formației FCU Craiova 1948 Fotbal Club. În acest meci, rossonerii a fost învinși de formația gazdă cu scorul final de 4 la 1.
Singurul gol al formației CSM Reșița a fost înscris de către Marian DRĂGHICEANU, în minutul 44.
Duminică, s-a disputat al doilea meci amical. În partida de pe stadionul din Alba Iulia, rossonerii au învins formația Universitatea Cluj cu scorul de 2-1, prin autogolul jucătorului Andrei PIȚIAN, în minutul 11 și reușita lui Andrei LASCU, în minutul 43.

Sâmbătă, 16 septembrie, CSM Reșița va disputa etapa a șasea din campionatul Ligii a doua, în deplasare, contra echipei Corvinul Hunedoara.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *