20 de drumuri județene vor fi reparate în județul Caraș-Severin


După aproximativ 6 luni, a fost desemnat câștigătorul licitației contractului cadru pentru o perioadă de patru ani, contract ce are drept scop repararea drumurilor județene. Suma necesară pentru a face impecabile drumurile respective este mult mai mare decât cea de care dispunem momentan, dar intervențiile punctuale, acolo unde degradările sunt mari, vor îmbunătăți starea lor.
Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a declarat:
„Reprezentații MaxAgro ne-au asigurat că vor finaliza aceste lucrări în limita sumei alocate până la sfârșitul anului curent. Am lăsat la aprecierea MaxAgro prioritizarea lucrărilor, tocmai în considerarea expertizei dobândite de-a lungul timpului și ținând cont de distribuția utilajelor acestora în județ. Dat fiind faptul că această societate comercială a câștigat licitația pentru întreținerea și repararea mai multor drumuri naționale din județ, experiența acesteia va determina o optimizare a costurilor intervențiilor.
În perioada următoare, și nu mai târziu de finalul acestui an, Consiliul Județean Caraș-Severin va asigura plata a 10 milioane de lei pentru aceste lucrări. În următoarele două luni urmează să stabilim sectoarele de drum care se vor reabilita cu prioritate, precum și cele care urmează a fi reparate începând cu primăvara următoare.”

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *