20% reducere la călătoria cu trenul


În perioada 15-18 februarie 2024, CFR Călători participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 și clasa a 2-a, se vor bucura de o reducere* de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă. Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize. Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puțin 50 lei.

Astfel, pentru biletele a căror valoare este de la 50 până la 100 lei – surpriza este un rucsac pliabil, pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei – surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depășește 200 lei, surpriza oferită cuprinde un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB.

Reducerea se aplică la preț întreg clasa 1 și clasa a 2-a și nu se cumulează cu alte oferte. “Biletele CFR online” cumpărate la standul CFR Călători nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport: anticipare, amânare, întrerupere sau restituire.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *