3 unități de învățământ din Caraș-Severin nu vor mai folosi cataloagele clasice pentru notarea și absențele elevilor, ci vor trece la catalogul electronic


3 unități de învătământ din Caraș-Severin nu vor mai folosi cataloagele clasice pentru notarea și absențele elevilor, ci vor trece la catalogul electronic. Este vorba despre Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Oțelu Roșu, Liceul Bănăţean din Oțelu Roșu și Liceul Teoretic „General Dragalina” din Oraviţa.

Noile cataloage vor fi practic nişte tablete, unde vor fi încărcate informaţii aferente fiecărei clase şi fiecărui elev şi tot acolo vor fi trecute notele şi absenţele.

Catalogul online vine cu o serie de beneficii, cum ar fi accesul parinţilor la situaţia elevilor în orice moment. Așadar, părinţii vor primi mesaje pe email cu nota pe care a primit-o elevul la şcoală şi mai ales cu absenţele.

Menționăm că la final de an școlar, catalogul electronic va trebui printat, semnat și arhivat.

În acest proiect, la nivel național s-au înscris până acum 248 de unităţi de învăţământ, cele mai multe fiind din Sibiu, după care din Cluj, București și Iași.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *