4 centre de vaccinare din Caraș-Severin s-au închis deja, iar celelalte urmează să se închidă începând cu luna aprilie


Centrele de vaccinare se pare că, în scurt timp, își vor închide porțile, iar în următoarea perioadă, vaccinarea împotriva coronavirusului se va face, în principal, în cabinetele medicilor de familie.

Până la această oră, 4 centre de vaccinare din Caraș-Severin și-au închis deja porțile, respectiv centrul de de la Staționarul 1 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, centrul de la Slatina Timiș, centrul de la spitalul din Oravița și centrul multifuncțional de la Bozovici, iar celelalte urmează să se închidă începând cu luna aprilie.

Menționăm că vaccinarea în cabinetele medicilor de familie a început pe data de 4 mai 2021 și a dus până acum la vaccinarea a peste 1,1 milioane de români.

La nivel național, peste 170 de centre de vaccinare se vor închide, din cauza numărului mic de persoane care le trec pragul, a anunțat coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, el a mai spus că o parte dintre centrele de vaccinare cu adresabilitate redusă vor fi transformate în centre de testare sau vor funcționa în format hibrid, adică vor avea, atât activitate de imunizare, cât și activitate de testare.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *