Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa în parteneriat cu Centrul Universitar Babeş Bolyai Reşiţa și Liga Studenţilor UBB Reşiţa, organizează în perioada 21-27 noiembrie 2022, Studenţiada – campanie dedicată studenţilor, dar şi tuturor tinerilor care doresc să se implice şi să participe la activităţile organizate în cadrul acestei manifestări.
Studențiada debutează luni 21 noiembrie cu o Campanie de selectare a deșeurilor, care are drept scop implicarea tinerilor în activități de voluntariat, precum și dezvoltarea simțului civic al acestora.
Joi 24 noiembrie se va desfășura Campionatul de jocuri online, o competiție de jocuri între studenți, care are ca scop promovarea spiritului de echipă în rândul studenţilor prin diferite activităţi recreative.
Vineri 25 noiembrie va avea loc o competiție de baschet CCS StreetBall 3×3, prin intemediul căreia se dorește participarea tinerilor la activitățile sportive și recreative.
Studențiada se încheie duminică 27 noiembrie cu acțiunea Traseu în Banatul Montan, prin care se urmărește promovarea activităților turistice și de agreement, dar și cunoașterea potențialului natural turistic, proiectarea unei strategii de promovare turistică.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *