ANTONIA lansează „Moonlight” feat. KiDi, o celebrare a iubirii și a dansului

ANTONIA revine cu încă un hit numit „Moonlight”, în colaborare cu KiDi. Piesa este plină de influențe afrobeats, combinate cu un instrumental captivant și cu vocile impecabile ale ANTONIEI, creând o călătorie muzicală care te transportă sub farmecul lunii africane. Piesa este o celebrare a iubirii, a dansului și a spiritului vibrant al afrobeats, garantată să te facă să dansezi toată noaptea.

Piesa a fost scrisă de Jordan Shaw, Jonasu, KiDi, Alexandru Turcu, Achi, cu versuri de Jordan Shaw, Jonasu, KiDi, și a fost produsă de Alexandru Turcu, Achi. „Moonlight” se lansează alături de un visualiser creat și editat de Bogdan Păun de la NGM Creative, o poveste de dragoste emoționantă cu pasiune și dorință.

,,Această piesă este specială pentru mine, sweet, soft și plină de iubire. Sunt bucuroasă că am avut ocazia să lucrez cu KiDi pentru ea, vibe-ul și vocile lui speciale au făcut ca <> să fie perfectă”, a spus ANTONIA.

,,Antonia este o artistă foarte talentată, cu un sunet unic, ideal pentru audiența sa europeană, dar este suficient de versatil pentru a fi apreciat și iubit la nivel global. A fost o plăcere să colaborez cu ea pentru <> și a fost cu adevărat distractiv să mă las inspirat de energia ei. Sunt încântat că restul lumii va auzi magia pe care am creat-o împreună”, a spus KiDi.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *