Aproape 50 de noi locuri de muncă în județ!

 

AJOFM Caraș Severin a anunțat faptul că la ora actuală în județ sunt disponibile aproape 50 de noi locuri de muncă pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a anunțat faptul că în această săptămână în județ sunt disponibile aproape 50 de locuri de muncă la Reșița, Oravița și Caransebeș.

Cele mai multe sunt la Reșița unde sunt puse la dispoziție de către angajatori 37 de locuri de muncă.
Dintre acestea, 20 posturi sunt pentru confecționer îmbrăcăminte, 3 posturi de șofer autocamion, două posturi pentru inginer mecanic proiectant, tot două posturi pentru bucătar și două pentru ajutor de bucătar.

La Oravița sunt puse la dispoziție de către angajatori 5 locuri de muncă pentru muncitor necalificat iar la Caransebeș este disponibil un singur loc de muncă pentru reprezentant comercial.

Persoanele interesate să afle mai multe informații despre locuri de muncă vacante în județ, pot accesa site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, www.anofm.ro sau pot merge la sediul instituției situat pe strada Traian Lalescu, nr. 17 sau sunând la numerele de telefon puse la dispoziție: 0255.212.160, 0255.212.380, 0255.214.095. sau să trimită un pe email pe adresa caras-severin@anofm.gov.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *