Ați văzut-o? Anunțați imediat poliția!

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 11 ani, care a plecat în această seară dintr-un centru de asistență socială.

La data de 21 septembrie, la ora 20.30, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu, despre faptul că CÎRPACIU ALEXANDRA RAMONA, în vârstă de 11 ani, a plecat în jurul orei 20.00, din centrul de asistență socială în care era instituționalizată.

Semnalmente: 1,57 metri înalțime, greutate 45 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru.

La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

De la momentul sesizării, la activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *