Bărbat găsit carbonizat la Reșița, pe deal!


UPDATE
În jurul orei 14.00 a apărut și un comunicat al Parcehetului în care se precizează că de fapt în acest caz este vorba de o crimă. Patru bărbați l-au omorât pe al cincelea, iar ulterior au incendiat sălașul pentru a șterge urmele crimei. „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au sesizat din oficiu privind posibila săvârșire a infracțiunii de omor, constând în aceea că, în noaptea 14-15.06.2020, în urma unor discuţii contradictorii între 5 persoane de sex bărbătesc ce au avut loc într-o locaţie din municipiul Reşiţa, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia un bărbat în vârstă de 29 ani a fost agresat fizic, apoi transportat la un sălaş, în care a izbucnit un incendiu. În prezent, se efectuează acte de urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor. Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.”
=================

În această dimineață, în jurul orei 04.17, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112, cu privire la un incendiu izbucnit la un sălaș, în spatele blocurilor de pe Calea Caransebeșului din Govândari. În urma acestui incendiu un om a murit. Este vorba de un bărbat de 29 de ani din Reșița, care a fost găsit carbonizat. Conform poliției:” Din primele verificări, echipajul deplasat la fața locului a stabilit faptul că incendiul a izbucnit la un sălaș situat pe un deal, la aproximativ 500 de metri în spatele unor blocuri din zona Căminelor din Reșița.
Sălașul prevăzut cu o singură încăpere, a fost distrus în totalitate de incendiu. După lichidarea incendiului, în încăperea respectivă a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane. Din primele cercetări, victima ar fi un bărbat de 29 de ani din Reșița. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În acest moment, cercetările sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *