Când un bărbat iubeşte două femei

cand-un-barbat-iubeste-doua-femei

Cum ai putea sa iubesti doua femei? E ca si cum ai avea doua telefoane. Nu ca nu ar fi posibil. Sunt unii care folosesc chiar trei. Dar ce te faci atunci cand iti suna ambele? 🙂 Mi se pare destul de greu sa vorbesti la amândouă… In acelasi timp! Asemenea bărbatului care se străduie sa isi acorde ritmul inimii la doua viori, transformându-si Viata dintr-un vals, in cel mai oribil ritm pe care nu il va putea tine niciodata. Tragic este ca nu va fi singurul care va suferi din tot acest show macabru si neinspirat al sufletului.

Barbatul care spune ca iubeste doua femei este precum spectatorul neinițiat ce urmărește doua filme pe doua ecrane separate. Nu va intelege nimic din ele si nu va prinde finalul. Poate doar un singur final. Iar acela nu va fi un Happy end așteptat, ci o tragica poveste a unui om care, in esenta, a încetat sa mai iubească. Sa o mai iubească atât pe „prima” cat si pe celalalta. Sau celelalte. Pentru ca daca prima a încetat sa ii mai spună cat de frumos, inteligent si creativ este, a doua nu va ezita nicio secunda sa ii îmbuibe creierul, „spălat” deja, cu veșnicele cuvinte de suflet, aruncate in pauzele de Amor. 🙂 Iar daca prima a încetat sa ii acorde atenția cuvenita si binemeritata, a doua va avea grija sa bifeze toate aspectele pe care prima a „obosit” sa le mai faca. Cel putin, asta e in mintea bărbatului care iubeste doua femei.

Acel barbat care nu poate sa se despartă de prima dar o vrea si pe a doua. Genul masculin, veșnic nemulțumit si intr-o continua lupta a mintii si a inimii pentru care si „mandra” si „draga” merita păstrate cat mai aproape.

Genul de barbat care ar lua-o si pe prima si pe a doua in fata ofițerului stării civile si ar semna cu ochii închiși, cu inima „împăcată” si cu bratele-i cuprinzătoare. Unii s-ar duce si la altar împreuna daca ar fi posibil. O scena tragi-comica in toata splendoarea ei. Barbatul care iubeste doua femei ii spune uneia ca o iubeste iar celeilalte ca o iubeste mai mult decat pe prima.🙂 In tot acest triunghi amoros si patologic nu exista niciun învingător. Exista doar învinși, căci lupta pentru fericire a luat demult sfarsit. Atât in ochii lui cat si in ochii partenerelor atat de mult dorite. Un triunghi bolnăvicios si cu colțurile tocite si sfărâmate sub semnul crunt al unei nefericiri neasumate.

Sa iubesti doua femei e ca si cum ti-ai tăia inima in doua, sufletul in noua si mintea in mii de bucăți. Sa iubesti doua femei inseamna, de fapt, sa nu o iubesti pe niciuna. Inseamna sa te iubesti mai mult pe tine. Dar nici măcar asta. Iar singura minciuna pe care ti-o repeți necontenit si in care totul va fi bine alimentează nevrotic tot acest tablou.

Barbatul care iubeste doua femei nu a inteles iubirea. Nu a inteles ca Iubirea nu se împarte ca la piața si nu se negociază. Poate doar simbolic si cu acelasi partener. Întotdeauna cu același. Numai atunci putem vorbi de o iubire curată si sinceră. Asa cum cineva spunea, poti iubi doua femei… Chiar trei: atunci cand una este mama, cealaltă fiica iar cea de-a treia … Sufletul pereche!🙂

In final, toti barbatii trebuie sa înțeleagă faptul ca a cuceri mai multe femei poate fi un război al inimii, dar sa păstrezi si sa iubesti doar una… e pacea sufletului!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *