Pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă, aproape 200 de noi posturi vacante puse la dispoziție de către angajatorii din județ!


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, din Caraș-Severin, a publicat aproape 200 de noi locuri de muncă vacante pentru cărășenii aflați în căutarea unui loc de muncă.
Cele mai multe dintre acestea se află la Reșița, în număr de aproape 150.
Printre cele mai căutate locuri de muncă regăsim cea de muncitor necalificat în industria textilelor și sunt disponibile 10 posturi, și pentru cea de confecționer asamblor de articole din textile tot 10 posturi
De asemenea mai sunt disponibile 10 de posturi pentru controlor calitate, tot 10 posturi pentru operator asamblare, 8 posturi muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, 5 posturi pentru manipulant mărfuri, iar pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile câte un post de, redactor, de contabil șef, inginer calitate, secretar literar și regizor scenă și 2 posturi de manager.

La Caransebeș sunt disponibile 34 de posturi, cele mai multe fiind pentru confecționer cablaje auto în număr de 20 de posturi.

La Bocșa sunt disponibile 11 de locuri de muncă. Dintre acestea, regăsim câte un post pentru manager transport, pentru inginer electromecamic, inginer automatist, operator CNC , tehnician electromecanic, gestionar depozit și electrician.

La Oțelu Roșu sunt disponibile 2 locuri de muncă pentru ambalator manual.

Lista completă a locurilor de muncă, disponibile în Caraș-Severin, poate fi vizualizată și consultată pe site-ul Agenției Județene de Ocupare a Locurilor de muncă, www. anofm.ro.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *