Câte greșeli poate face o femeie într-o relație?

cate-greseli-poate-face-o-femeie-intr-o-relatie

Daca ti-as spune ca trebuie sa bei tot sucul pe care l-ai cumpărat, (chiar dacă nu iti place) il vei bea. Doar pentru ca ai plătit pentru el. 🙂 Înghițind in sec si cu regrete. Sa mergi in vizita la niste „prieteni” buni fiindcă „trebuie”, afisand tot atâtea măști si zâmbete false aruncate parca in derivă in timp ce stai cu ochii pe ceas si numărând cu voce tare clipele. Sa urmărești cu jumatate de privire aceeași emisiune pe care ai ajuns sa o urăști doar pentru a-i face pe plac celui de langa tine. Sa porți o bluză pe care o detești doar pentru ca ceilalți iti spun ca iti sta bine cu ea.

Uneori, toate acestea dor mai tare decât nodul de la cravata ce te strânge atât de rau.🙂 De cealalta parte, dacă Ana are mere, tu nu trebuie sa ai pere!🙂 Iar daca Ana are un iubit, nu trebuie sa ai si tu unul, ținând pasul unui trend prost înțeles. Matematica iubirii poate da greș atunci cand iti faci calculele aiurea. 🙂 Teoria suna bine. Practica ucide toate aceste sunete si le transforma in strigăte de ajutor. Compromisuri exista peste tot. Nu a murit nimeni din asta. Dar sa ajungi sa iti compromiți liniștea sufleteasca, poate fi o greșeală cu efect pe termen lung.

Exista femei ce intra intr-o relatie doar pentru a nu ramane singure. Si mai exista acele femei care intra in relațiile altora, din acelasi motiv. La fel cum exista femei care accepta parteneri nepotriviti, in speranta ca ii vor face ele potriviți.🙂 Numai ca potriveala de acasă nu se pupa la fix cu cea din târg. Atunci cand ajungi sa iti dai la troc inima in schimbul unor promisiuni ce nu se mai transforma in fapte.

Asa cum am mai spus si o repet: Nu cred ca exista barbati care stiu sa minta, ci doar femei care ii lasa. La fel cum nu exista parteneri nepotriviti, ci doar femei care ii tolerează!🙂 Desigur, e mult spus. Dar e o jumatate de adevar pe care multe femei ajung sa o digere in drumul lor spre fericire.

Cate greseli poate face o femeie intr-o relatie? Doua.

Prima, sa isi aleagă un partener nepotrivit. A doua, sa mai si stea cu el. 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *