Ce au putut să facă 2 tineri din Bocșa?

Polițiștii din Bocșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Ioan Marcu s-a produs un accident rutier fără victime.

La fața locului, aceștia au găsit 3 autoturisme avariate, 2 aflate în parcare, cu avarii în partea laterală și cel de-al treilea abandonat în apropiere, despre care s-a stabilit că ar fi fost furat de pe o stradă învecinată.

În aceeași noapte, polițiștii au identificat pe strada Ion Vidu din Bocșa, 2 tineri de 17 și 21 de ani, din localitate, bănuiți de comiterea faptelor.

De asemenea, la locul depistării, polițiștii au găsit un alt autoturism sustras, cu care cei doi tineri s-ar fi deplasat pe raza orașului.

Bărbatul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie categorie de vehicule.

În continuare polițiștii l-au condus la spital, unde, în urma prelevării mostrelor biologice, s-a stabilit că bărbatul consumase o substanță psihoactivă (THC).

Din verificări s-a stabilit că cei 2 bărbați ar mai fi sustras în aceeași noapte, un al treilea autoturism, parcat pe strada Mihail Gașpar, pe care nu ar fi reușit să-l pornească, împingându-l și abandonându-l la o distanță de 150 de metri.

Polițistii au întocmit dosar penal, iar bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat procurorului pentru dispunerea de măsuri legale.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *