Cele mai periculoase alimente din lume! Majoritatea sunt interzise! (VI) – Carnea de porc cu ractopamină

În fiecare zi consumăm alimente procesate care au în compoziţia lor elemente atât de dăunătoare pentru sănătate, încât în unele ţări au fost interzise.

În ultima perioadă, Uniunea Europeană, China, precum şi alte mari state de pe mapamond au început să elimine de pe piaţă mâncărurile procesate care pun în pericol viaţa oamenilor, lucru care nu se întâmplă însă şi în Statele Unite ale Americii. Aşadar, nu este de mirare de ce obezitatea şi bolile asociate acesteia (diabet, boli de inimă etc.) sunt principala cauză a deceselor din SUA.

Carnea de porc cu ractopamină

Ractopamina este un aditiv alimentar utilizat pentru creşterea masei musculare a animalelor. O substanţă similară este folosită pentru producerea medicamentelor contra astmului. Consumată de om, carnea cu ractopamină conduce la obezitate, probleme cardiace, insomnie, dureri de cap şi tremurat necontrolat. Deloc surprinzător, a fost interzisă în UE, Rusia şi China.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *