Cum arata si cat costa cele mai scumpe produse cosmetice din lume (I) – Cel mai scump rimel din lume

Dacă tot am intrat în luna cadourilor vă prezentăm în această săptămână cele mai scumpe produse cosmetice din lume. Poate vă gândiţi să faceţi cadou persoanei iubite unul dintre ele.

Oare la ce produse cosmetice apeleaza femeile bogate ca sa pacaleasca timpul? M-ai crede daca ti-as spune ca folosesc un rimel de 14.000.000 dolari sau un ruj de 62.000 $? Afla de mai jos cum arata si cat costa cele mai scumpe produse cosmetice din lume!

Cel mai scump rimel din lume

Compania de cosmetice H. Couture Beauty promoveaza unul dintre cele mai scumpe produse cosmetice din lume, perfect pentru cele mai bogate fashioniste de pe pamant. Este vorba despre rimelul al carui tub este decorat cu 2.500 de diamante si are o baza din aur. Rimelul vine la pachet cu un ruj decorat cu 1.200 de diamante roz. Ambele formeaza cel mai scump set din colectia Socialite si sunt folosite de doar cateva zeci de femei din intreaga lume. Odata ce cumperi acest set beneficiezi de consultanta 24/24 in achizitionarea oricarui alt produs H. Couture Beauty, iar batonul de ruj si de rimel iti este reumplut timp de un an. Preţul este unul ameţitor – 14.000.000 $. Da! Aţi vazut bine… 14 milioane de dolari!

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *