Cum să-ți ții bărbatul acasă

cum-sa-ti-tii-barbatul-acasa

Mi-am adus aminte de o întrebare citită in graba pe un forum dedicat sexului „slab”. O întrebare a unei tinere anonime, derutata in drumul ei spre fericire🙂 „Cum sa iti ții barbatul acasă?”. Interesant este ca unele răspunsuri veneau tot ca întrebări: „Chiar asa … Cum? As vrea si eu sa stiu”. „Si eu!” … Răspunse o alta domnișoara la fel de nedumerită ca primele doua. De fapt, întreaga comunitate de pe acel forum trăia într-o ceata totala a mintii si a inimii. Eu cred ca întrebarea asta trebuia scrisă pe un forum de barbati! Cu siguranța se găsea unul mai breaz sa ii răspundă ca la carte! :)) Sau, si mai bine, pe un forum de animale de companie. Pentru ca unele femei nu isi pot „anestezia” masculii decat punându-le o lesa. Si aia scurta.

Iar cele care inca sunt in Căutarea unui „îndrumar” de „păstrare a bărbatului la domiciliu” , ar putea avea niste surprize. Mai mult sau mai putin plăcute! Pana la urma, exista multe moduri de a țintui un bărbat la loc ferit de ispite. Fiecare cu imaginația lui!

Unele ar putea încerca sa il închidă in casa.

Iar primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa ii tai si netul. Precum si accesul la vecinii binevoitori ce ar putea sa-i dea parola de la wireless-ul lor! In fond, barbatul a fost mereu inventiv si plin de soluții. Iar daca nici asta nu este îndeajuns, ai putea chiar sa il legi de pat. Si cu un calus in gura. Un barbat care tace poate fi mai vulnerabil decât o femeie care strigă!🙂 Mai ales atunci cand nu are acces la „informații”!

Iar daca nici asa nu poti sa-l „domolești” poate ar trebui sa conștientizezi faptul ca o femeie trebuie sa ii asigure bărbatului de langa ea un climat iubitor si călduros. Un acoperiș unde cei doi se întâlnesc in iubire si nu in lupte-acerbe. Un loc in care ambii se unesc sub acelasi semn curat al liniștii sufletești.

Iar cand niciuna din cele enumerate nu da roade, poate ar fi cazul sa înțelegi ca, de multe ori, nu trebuie sa schimbi parola si nici climatul … ci doar barbatul!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *