Cum votează duminică persoanele aflate în izolare?

Duminică, 6 decembrie 2020 au loc alegerile parlamentare. Din nefericire, sunt persoane care sunt plasate în carantină sau izolare din cauza COVID-19. Cine se află în această situație trebuie să știe că poate vota duminică, iar toate informațiile necesare le aflați în rândurile următoare.

Dacă sunteți carantinați sau izolați, puteți cere urnă mobilă astăzi sau mâine, astfel: Fie în cursul zilei de ASTĂZI (vineri) la Biroul Electoral Județean , prin e-mail, fax sau depunere fizică.

Fie în cursul zilei de MÂINE (sâmbătă), doar între orele 18:00 și 20:00, doar la secția de vot și doar prin depunere fizică. Trebuie să depuneți o cerere și dovada de carantinare sau de izolare. Datele de contact (e-mail, fax, fizic) ale Biroului Electoral și ale Oficiilor Electorale sunt aici:

https://parlamentare2020.bec.ro/date-de-contact-ale-birourilor-electorale-de-circumscripție/

În cerere se menționează „Subsemnatul/a …, cu domiciliul …, adresa de carantinare / izolare …, CNP …, solicit urnă mobilă pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Atașez dovada de carantinare/ izolare”, și eventual secția de vot apreciată ca fiind cea mai apropiată.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *