Dansatorii reșițeni, din cadrul Clubului de dans Mystic, pe podium la competiții!


Dansatorii din cadrul Clubului Mystic Reșița au avut un parcurs execelent în cadrul competițiilor la care au participat recent.

Pe parcursul a două zile, mai exact pe data de 8 și de 9 octombrie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț au avut loc evenimente deosebite. Este vorba de Romanian Dance Festival și Cupa României 2022, organizate de Clubul Sportiv RAY’S DANCE din Piatra-Neamț, sub egida Federației Române de Dans Sportiv și Ministerul Sportului.
500 de sportivi din țară au fost prezenți la cele două competiții. Printre concurenți, au fost prezenți și 4 cupluri de dansatori reșițeni care au cucerit aurul.
Așadar în cadrul evenimentului, dansatorii au câștigat 5 medalii de aur.

Astfel cuplul de dansatori format din Marius Padurean & Adelina Stanciu-au cucerit două medalii de aur la categoria Open Standard și la Open latino junior 2.
Cuplul format din Bogdan Walter & Andreea Dumitru- au cucerit aurul la categoria Open latino tineret,
Cuplul de dansatori Valentin Pista & Madina Roberta- au ocupat locul 5 la Open standard tineret
David Cocos & Iris Bejinariu- au cucerit aurul la categoria de vârstă 6-9 ani și cuplul David Radut & Eliza Achim- au cucerit aurul la categoria de vârstă 10-11 ani.
Dansatorii au reușit să realizeze un adevărat regal de dans, cu emoții vibrante și trăiri unice. Participanții au fost impresionați de organizare și de pregătirea sălii, dar și de atmosfera de la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.
De asemenea, dansatorii reșițeni au participat în perioada 14-16 octombrie, la Campionatul Național de 10 dansuri, Cupa Brașov I.C Vasiliu, ediția a XXI-a. La această competiție, au participat 3 cupluri de dansatori reșițeni.

Astfel, și de la această competiție, dansatorii s-au întors acasă cu medalii de aur și argint.

Dansatorii reșițeni fac performanță de la competiție, la competi’ie reușind să urce pe podium și să cucerească medalii.
Aceștia se pregătesc intens pentru a obține rezultate deosebite la competițiile la care participă.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *