Daruri pentru copii la Bocșa. Ajutoarele lui Moș Crăciun împreună cu spiridușii români au ajuns deja la Bocșa! Administrația publică bocșeană a oferit copiilor dulciuri

În preajma sărbătorilor de iarnă, orice creștin sărbătorește Nașterea Mântuitorului Isus Hristos prin colinde. Preșcolarii și școlarii Bocșan au oferit părinților, dascălilor, colegilor și celor care le-au trecut pragul instituțiilor de învățământ, chiar și lui Mos Crăciun, colinde.
Având în vedere această perioadă a anului, fiind o perioadă a darurilor, și Administrația publică bocșeană, adică Primăria Orașului Bocșa reprezentată de primarul Mirel Patriciu Pascu, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășeneasca de Cultură, Biblioteca Orășeneasca Tata Oancea, au oferit colindătorilor, dulciuri.

 


Ajutoarele lui Mos Crăciun împreună cu spiridușii români au pregătit pentru fiecare preșcolar și școlar din ciclul primar, dar și practicanților de sport, handbal, badminton și fotbal, formațiilor de dansuri populare și micilor artiști plastici, câte o pungă cu dulciuri.
Atmosfera sărbătorilor de iarnă este întregita prin a treia ediție a târgului de crăciun care se desfășoară pe Insula Paradis începând din data de 21 decembrie și până pe data de 23 decembrie, între 17:00-23:00.

 

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *