Demisie la vârful primăriei Bocșa!

Primarul din Bocșa, Emanuel Dănilă a demisionat din funcție. Demisia din funcția de primar, Emanuel Dănilă a depus-o și a înregistrat-o ieri la sediul Primăriei. Conform, unor surse, Emanuel Dănilă, primarul orașului Bocșa a ales să demisioneze din motive de sănătate.
Conform legii demisia primarului trebuie să fie prezentată și supusă aprobării consiliului local. Unele surse spun că acesta ar fi clacat datorită imaginii proaste pe care i-ar fi făcut-o, mai ales pe rețelele de socializare, în cele șase luni de când conduce Primăria, adversarii politici.

Emanuel Dănilă ar fi fost acuzat de proasta gestionare a colectării gunoiului menajer, de stoparea unor proiecte, de lipsa comunicării, dar și de imposibilitatea de a face față stresului și problemelor pe care le are de gestionat un primar de oraș.
În cazul în care demisia lui Emanuel Dănilă rămâne valabilă și după prima ședință de Consiliu local conform legii, atribuțiile fostului primar Emanuel Dănilă vor fi preluate de actualul viceprimar Cătălin Tatu, iar Prefectura Caraș-Severin trebuie să ia act de demisie. În termen de 90 de zile, Guvernul trebuie să organizeze alegeri anticipate pentru funcția de primar al orașului Bocșa.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *