Doi medici și cinci asistenți în arest pentru vaccinare la chiuvetă

Direcţia Generală Anticorupţie Caraș-Severin a efectuat luni percheziţii la Centrul de vaccinare din Bocşa, vizați sunt mai mulți medici și asistenți implicați în vaccinarea „la chiuvetă”. Potrivit anchetatorilor, sute de persoane au intrat în posesia unor certificate false de la Centrul de Vaccinare Bocșa, certificate care i-au costat între 100 și 200 de euro bucata. În urma perchezițiilor de ieri au fost duse la audieri mai multe persoane, iar azi noapte procurorii au reţinut pentru 24 de ore doi medici şi cinci asistenţi medicali, alți doi asistenţi au fost puși sub control judiciar. Medicii și asistenții reținuți vor apărea astăzi în fața magistraților de la Tribunalul Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Este vorba despre caransebeșeanul Adrian Truică, fost șef al Ambulanței Caraș-Severin, şi de bocșeanul Adrian Robeci, ambii riscând dosare penale pentru vaccinări false. Reamintim că Adrian
Truică mai are un dosar penal, în care a fost deja trimis în judecată pentru șantaj după ce ar fi pus pus mai mulți angajați ai Ambulanței Caraș-Severin să o urmărească pe fost iubită, după ce acesta se despărțise de el, ba chiar a și șantajat-o pe femeie cu fotografii compromițătoare. Parchetul a înaintat Tribunalului Caraş-Severin referat privind arestarea preventivă a celor reţinuţi pentru 30 de zile.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.