Doi morți pe DN6! Trafic oprit pe european


Doi oameni au murit în acestă după amiază într-un accident grav produs la Cornea, pe drumul european. Conform celor de la ISU accidentul s-a produs în următoarele condiții: „În jurul orei 14:20 s-a produs un accident rutier la Crușovăț între două autoturisme, fiind implicate în total șase persoane. Au intervenit echipajul de pompieri militari de la Punctul de Lucru Băile Herculane, un echipaj pentru descarcerare și unul SMURD. Echipajul SMURD face parte din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș.

La fața locului au ajuns și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și forțe ale Poliției. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate. O persoana a refuzat transportul la spital, iar celelalte trei au fost transportate de către echipajele SAJ și SMURD la spital.” Confrom celor de la Infotrafic traficul pe DN6, Caransebeș- Băile Herculane a fost oprit începând cu ora 14.15 minute.
============
UPDATE
În urmă cu câteva momente au venit și preciză din partea polițiștilor despre modul ]n care s-a produs accidentul:” Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 61 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pe fondul unui carosabil umed, într-o curbă la stânga, pierzând controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe celălalt sens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din direcția Orșova – Caransebeș, condus de un bărbat de 44 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 61 de ani și al pasagerei dreapta față, în vârstă de 52 de ani, din autoturismul care circula din direcția Caransebeș și rănirea unui pasager din celălalt autoturism.În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani, rezultatul a fost 0.”

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *