Dunca: „E belea mare pentru țara noastră”


Romeo Dunca îi cere lui Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, să preia frâiele Guvernului și să refacă alianța cu USR. Mai jos redăm scrisoarea deschisă pe care Dunca io adresează lui Bolojan, scrisoare postată pe pagina sa de socializare.
„D- le Ilie Bolojan!
Îndrăznesc să vă abordez întrucât e belea mare pentru țara noastră. Ați fost pentru mine și pentru prietenul meu Ioan Popa un far în furtuna politică și administrativă în care am ales să ne sacrificam timpul și resursele personale pentru a aduce o viață mai bună celor care au crezut în noi. De fapt am să vorbesc în nume personal. Nu am acordul primarului Reșiței de a vorbi și în numele lui. Deși cred că sunt în asentimentul acestuia.
Așadar am ales să mă implic în încercarea de a schimba în bine soarta județului Caraș- Severin. Ați fost un exemplu și ați demonstrat tuturor că „Se poate”. Acesta a devenit sloganul meu și a multora din cei care nu s-au îmbogățit din contracte cu statul și au decis să se opună vechii orânduiri. Cu dv. în fruntea guvernului putem repara tot. Recuperăm timpul pierdut pentru ca sunteți în asentimentul tuturor.
Nu cred ca există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dvs. iar cei care înțeleg ce schimbare ați putea aduce și nu o doresc, nu vor scoate un cuvânt. Puteți să-i călăriți mai apoi cum doriți dacă nu se conformează pentru a duce țara pe drumul cel bun. Vă iubește poporul și reprezentați o ultima speranță.
Refaceți alianța, reparați greșeala cu ministerele pierdute, lăsați pe Drula la transporturi pentru că a făcut treaba bună, recuperați celelalte două ministere, chiar și cu funcția de la Camera Deputaților în schimb, iertatii pe toți ceilalți, păstrați UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace și gata cu criza. Și nu uitați de Ludovic Orban pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi și gresit… Puteți să faceți asta.
Nu ne lăsați pe mana PSD-ului cu un guvern minoritar. Aveți șansa să reparați toată porcăria asta. Aproape că și obligația… Nu doresc să-mi caut un alt partid. În combinație cu ei nu putem câștiga niciodată nimic. Despre PSD vorbesc. Cu atât mai mult cu cât am început să-i cunosc pe cei din PNL. În special pe primarii din judet care sunt oameni deosebiți. Harnici și îndurători. Sunt puternici pentru că ani de zile au fost umiliți și nu au trădat fugind din partid atunci când li s-a cerut. În PSD au fost și încă sunt mulți oameni de calitate dar cine are azi putere acolo, e vai și amar…
Așa va rog. Sincer, eu personal, nu văd cum aș putea să stau la aceași masa cu veșnicul si toxicul Mocioalca. Aici la noi in județ.”

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *