Este o certitudine! Alex Pelici în Valea Domanului

În urmă cu două zile în edițiile noastre informative dădeam ca aproape sigur că echipa CSM Reșița va fi antrenată de Alexandru Pelici, cel care a încheiat colaborarea cu Ripensia Timișoara, în urmă cu câteva minute acestă știre a fost confirmată chiar pe pagina de Facebook a CSM Reșița. „Bine ai revenit, Alex Pelici! Noul antrenor este Alex Pelici, care a semnat un contract pe o perioadă de 2 ani. Alex a mai antrenat în Valea Domanului în perioada 2005-2007, 2009-2010 și în 2013. Pe această cale îi dorim mult succes în Valea Domanului!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a clubului.

Alexandru Pelici a jucat la Reșița între anii 1999-2001, dar a și antrenat în Valea Domanului: CSM Reșița (2005-2007), FCM Reșița (2009-2010) și Metalul Reșița (2013).

De asemenea, a mai antrenat Unirea Alba Iulia, Forex Brașov, Arieșul Turda, Voința Sibiu, FCM Târgu Mureș, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Brașov, FC Bihor Oradea, CS Mioveni, FC Hermannstadt și ultima dată Ripensia Timișoara. Reamintim că CSM Reșița a încheiat în urmă cu câteva zile colaborarea cu Dorinel Munteanu, cel care a plecat supărat pe cei din Valea Domanului, presa sportivă națională titra în aceste zile:” Dorinel Munteanu, mesaj virulent după ce s-a despărțit de CSM Reșița. Dorinel Munteanu consideră că nu a fost tratat cu respect de oficialii clubului reșițean. Mă deranjează foarte mult. El (n.r. – președintele Cristi Bobar) știe ce am discutat, care a fost ultima discuție, după ce am vorbit în trei, și cu primarul orașului (n.r. Ioan Popa). Sub nicio formă nu s-a pus problema salariului sau părții financiare. Mai mult decât atât, dacă are personalitate, să-mi fi reproșat ceea ce nu am făcut eu la echipă, adică ce am realizat după perioada de iarnă.

Era mult mai credibil să spună aceste lucruri, pentru că, dacă n-a fost mulțumit de rezultatele din ultimele cinci etape, vreau să anunț toți iubitorii echipei și susținătorii mei, care mă susțin și au încredere în mine, că eu am preluat atunci o echipă care, după perioada de iarnă, a fost total schimbată.

Și el știe foarte bine de aceste lucruri. Sunt foarte dezamăgit!. M-a deranjat foarte mult. Nu sunt ofticat, dar sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat, fiindcă toate discuțiile, până la discuția în trei, cu domnul primar, și, după aceea, cu președintele clubului, au fost pozitive. Am avut în gând să creez o echipă puternică, ceea ce am și făcut după pregătirea de iarnă. Am adus jucători care am considerat eu că se potrivesc și am vrut să duc echipa să nu retrogradăm anul acesta, deși a venit pandemia și ne-a ajutat anumite salturi”, a precizat, Dorinel Munteanu, pentru Liga2.ro.
După 24 de etape scurse din acest sezon, Reșița a terminat pe poziția a 15-a, ultima care asigura în mod normal menținerea în Liga 2, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are și formația de sub ea, Concordia Chiajna.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *