Evidența persoanelor şi Stare civilă din Reșița își schimbă programul! Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor Reșița se va modifica începând de luni, 5 decembrie.


Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Evidența Persoanelor Reșița se va modifica începând de luni, 5 decembrie, în pragul sărbătorilor de iarnă.  În principiu, preluarea documentelor se face dimineața, iar eliberarea actelor se realizează în aceeași zi.
Pentru preluarea actelor, intervalul orar va fi de luni până vineri între 8.30-13.00 și pentru eliberarea actelor între 15.00-16.00, cu mențiunea faptului că zilele miercuri, programul a fost prelungit, astfel încât cetățenii să poată depune și ridica acte de identitate și de stare civilă și în intervalul orar 15.00-17.00. În zilele de sâmbătă, ghișeul este deschis în intervalul orar 08.00 – 12.00 pentru înregistrarea deceselor.
Reprezentanții Direcției de Evidență a persoanelor şi Stare civilă din Reșița transmit faptul că se lucrează și pe bază de programare, astfel încât cetățenii care sunt plecați în străinătate să fie preluați în ziua în care doresc, dar și prin prezentarea la ghișeu, fără să mai existe o programare prealabilă. Totuși, se recomandă cetățenilor să își facă o programare pentru că la momentul la care se programează li se comunică și actele de care au nevoie și își pot depune  actele în aprooximativ 10-15 minute.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *