Ferește-te din calea unei femei care a încetat sa mai iubească

fereste-te-din-calea-unei-femei-care-a-incetat-sa-mai-iubeasca

„Femeia te ridica, Femeia te coboară”. Te ridica in Rai atunci cand cunoaște fericirea. Te coboară in Iad atunci cand nu o meriți.Iar daca nu ti-a fost bine cu ea, s-ar putea sa iti fie mai bine fara ea. S-ar putea. Cel puțin, ei ii va fi mai bine fara tine. Fara doar si poate.

Am citit o „vorba” undeva: „Daca am pierdut ceva inseamna ca nu am avut nevoie de acel ceva”. Sau poate nu ai stiut sa ai grija de acel ceva sau … cineva. Un lucru la care multi nu s-au gândit pana acum. Multi barbati uita faptul ca femeia nu vine in Viata lor cu kilometrajul inimii dat peste cap. Orice femeie are o limita. Iar daca tu nu ai stiut sa o iubesti ca la carte, cu siguranța o va iubi un altul, mai departe. Mult mai departe de orice șoaptă la care a tresărit atunci cand ai cunoscut-o.

Femeia nu se iubeste cu pauze si nici cu degetul pe butonul de rewind. Pentru ca atunci cand te-ai oprit din iubit, ai apăsat inconștient butonul de stop. Iar cand pui stop, așteaptă-te sa pierzi din privirea senina a femeii de langa tine. Sa pierzi din gustul fraged al trupului învinețit de degetele ce nu au stiut sa o ocrotească si de zâmbetul de copil pe care il pastreaza cu atata seninătate in baierele inimii. De buzele dulci si cărnoase ce vor uita sa mai sărute chipul tau, de cuvintele alintate si parca ascunse in ecoul singurătății si de fiorii unui întârziat suspin al fiintei.

Femeia care a încetat sa te iubească se evapora din amprenta inimii tale si se scurge inevitabil printre urmele rămase in amintirile clipelor împărtășite in doi. Sărut-o, prețuiește-o si iubeste-o. Altminteri, te vei uita paralizat de pe margine, cum altcineva ii va oferi toate aceste lucruri.

Ferește-te din calea unei femei care a încetat sa mai iubească!

Va parjoli pământul, isi va înghiți amintirile si tot nu se va uita inapoi!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *