Gândim la fel, simțim la fel, mințim la fel

gandim-la-fel-simtim-la-fel-mintim-la-fel
Dar nu iubim la fel. Sau poate ca nu am facut-o deloc. Asta e o alta melodie. In care versurile au fost înlocuite treptat cu promisiuni deșarte si ascunse sub preșul murdărit deja de atâtea cuvinte. O poezie macabra a celor care au uitat strofele si le-au confundat cu suspine ferite de văzul celorlalți.

Cand el minte, ea se lasa mințita. Si invers. Cercul vicios, perfect si indestructibil al unei relatii ce a devenit o cursa contra cronometru: Cine ajunge primul la „nefericire”. Un maraton de reproșuri si săgeți otrăvite si înfipte in inima celuilalt cu o precizie chirurgicală. Unii nu mai ajung nici la linia de sosire iar cei care o fac, nu sunt aplaudați. Dimpotrivă, sunt puși la zid de ei înșiși si aclamați in forul durerii personale. Doi „sportivi” de performanța ce aleargă cot la cot, mizând pe auto iluzionarea unei schimbări subite. Doi alergători antrenați in suferința si condamnați la locul doi. Iar cand esti pe locul doi, nu te vei putea niciodata bucura autentic de trofeu.

In iubire nu exista locul doi. Niciodata. Cand deviza unei relatii toxice devine peste noapte: „Intra cine vrea. Scapă cine poate”. Contrastele se atrag. Dar nu si in povestea asta. Aici, cum inspiri, asa respiri. Inspiri minciuna, expiri durere. Inspiri toxic, expiri greoi. Din ce in ce mai greoi. Pana cand ajungi sa te sufoci lent si masochist de celalalt. Si singura masca ce o mai suporti acum e cea a unui zâmbet luxat si chinuit. Fracturat de prea multe lovituri deloc barate. Iar muzica inimii are un alt ritm! :))

„Gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel”. Asa suna melodia. Cam asa ar trebui sa sune si cântecul relației voastre!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *