În Caraș-Severin, încă 14 candidați au promovat examenul de Bac după soluționarea contestațiilor! Rata de promovare a crescut de la 33,27% la 35,98%!

Absolvenții de liceu nemulțumiți de notele pe care le-au obținut la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat și care au depus contestații au aflat rezultatele.

În Caraș-Severin, rata de promovare după contestații a crescut, de la 33,27% la 35,98%, respectiv de la 172 de candidați care au promovat înainte de contestații, la 186 care au promovat după contestații.

Peste 150 de candidați au luat examenul cu medii între 6 și 6,99, aproape 30 de candidați au obținut medii între 7 și 7,99 și doar 5 candidați au obținut medii între 8 și 8,99.

Deci, nici după contestații nu a existat nicio medie de 9 sau 10.

Procentul de promovare s-a calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați.

Reamintim că 4 absolvenți de liceu au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat.

Nota minimă de promovare pentru fiecare disciplină este 5, iar media finală pentru promovarea examenului este minimum 6.

Post Author: Andreea Ilie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *