În premieră la Reșița, Podul de Fier de la Cultural va fi „casa” actorilor gălățeni care vor oferi cărășenilor un spectacol de teatru inedit


Un spectacol de teatru inedit și unic în Banatul de Munte este pregătit de Banat TV și Banat FM, în acest weekend, mai exact sâmbătă, 14 mai.

De la ora 20.30, la Reșița, pe Podul de Fier de la Cultural, 2 actori veniți din Galați, vor oferi cărășenilor un spectacol în premieră.

 

Vineri, 13 mai, vor urca pe scenă artiști precum Maria Coman, Consuela Grigoriu, Mirabela Delia, Nicu Miulescu, Ciprian Pop, Petrică Vița, Ramona Vița, Mitru Teleagă, Corina Marinela Dumitru, Sanela Miloș, Marian Miloș și Petrică Crina și de asemenea, ne putem bucura și de Ansamblul Bârzava, Ansamblul Hora Carașului și Ansamblul Gearmata.

Sâmbătă, 14 mai, cei mari vor avea parte de un spectacol de magie, iar cei mici se vor putea bucura împreună de Gașca Tonțonel. De asemena, vor urca pe scenă Natalia Chisăliță și Stela Enache.

Iar duminică, 15 mai, ne vom putea bucura de Ansamblul Ghiroda, Ansamblul Armenișana, Ansamblul Bocșana, Orchestra Doina Aninei, Sebastian Gruia, Georgiana Rotariu, Andreea Miroșu, Maria Borțun Popescu, Felicia Stoian, Doriana Talpeș, Carmen Popovici Dumbravă și Nicu Novac.

Evenimentul „Zilele Culturii Banatului Montan” se află la prima ediție, după nu mai puțin de 17 ani în care familia Banat TV a muncit pentru a fi televiziunea care te învață, te informează și te respectă.

 

 

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *