Incendiu la un service auto!


Un incendiu a izbucnit imediat dupa miezul noptii la un service auto aflat la marginea orașului Reșița. Focul se manifesta violent într-una dintre camerele cladirii și risca să se extindă și să cuprindă cele 4 autoturisme aflate acolo.
La fața locului au sosit 2 echipaje de pompieri militari care au localizat și stins incendiul. Între timp, autoturismele au fost scoase din zona in care se manifesta focul.
Pompierii militari au lichidat incendiul în aproximativ o oră și au început cercetările pentru a stabili cauza incendiului. În momentul declanțării incendiului, în clădire nu se afla nici o persoană. Nimeni nu a fost rănit. Practic, au ars aproape toate utilajele și sculele cu care se lucra in service.
Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca distrugerile provocate de foc să fie minime (diferite materiale auto, documente, aparatură electrocasnică și un singur autoturism afectat de incendiu, în proporție de circa 5%), fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei” au transmis reprezentanții ISU Semenic.
Cauza probabilă a incendiului, un scurtcircuit la instalația electrică.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *