Însuflețiți de președinte înainte de alegeri


Conform departamentului de comunicare al PNL Caraș Severin, vineri: „în prima parte a zilei, Ludovic Orban, președinte al Partidului Național Liberal s-a întâlnit cu candidaii liberali, PNL fiind singurul partid care are candidați pentru toate funcțiile de Primar din localitățile județului Caraș-Severin.
La intâlniri a participat și ministrul Ion Marcel Vela – președintele Filialei județene și candidatul liberal la Presedinția Consiliului Județean Caraș Severin – Romeo Dunca.
Respectându-se toate regulile sanitare au fost organizate doua întâlniri pentru cele 77 de UAT-iri din Caraș-Severin.
– la ora 10.00 în municipiul Caransebeș cu candidații din zona Caransebeșului, Valea Bistrei, zona Băilor Herculane și Valea Almăjului
– la ora 12.00, lângă Reșița, cu candidații din zona Reșița, zona Bocșa – Valea Bârzavei, Valea Carașului-Oravița, Anina și Clisura Dunării. La aceste întâlniri au participat și candidații pentru funcțiile de consilieri județeni care reprezintă zonele respective. ”

După ora 14.00, Prim-ministru Ludovic Orban a participat la Măureni la recepția și inaugurarea investiției “Refacere și modernizare străzi calamitate”. Investiția de peste 11 milioane lei a constat în reabilitarea ,, asfaltarea a 8,93 kilometri de drum. Proiectul a fost realizat prin Compania Națională de Investiții și finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. MLPDA a fost reprezentat la inaugurare de secretarii de stat Vetuța Stănescu și Catalin Iapa- și Andrei Ungur- subsecretar de stat. La eveniment au participat și ministrul Ion Marcel Vela, subsecretarul de stat Dan Stan și prefectul, Cristian Gâfu.

„Întâlnirile au dat încredere actualilor și viitorilor primari liberali, viitoarei coduceri a Consiliului Județean, viitorilor consilieri județeni ca vor avea o buna colaborare cu Guvernul PNL, cu reprezentantii Guvernului Orban pentru a realiza proiectele necesare dezvoltarii judetului si a tuturor localitatilor. „

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *