Iubiți, va rog! 🙂

iubiti-va-rog

Si nu pentru ca cineva va cere sa o faceti. Pur si simplu… Iubiți! Asa cum nu ati mai iubit pana acum. Ca si cum ati trai o ultima zi de iubit. Fara a tine cont de opinia publica si de îndemnul atât de „dulce” al apropiaților. Fara întrebări la care nici acum nu ati găsit răspunsuri. Fara trecut si umbrele acestuia. Fara Singurătatea neînțeleasă sau chipurile fara esența a celor care arunca săgeți otrăvitoare in calea fericirii voastre.

Iubiți si lăsați-va iubiți! Asa cum pictorul se lasa iubit de culorile sale, precum violonistul se lasa fermecat de sunetul corzilor si actorul înamorat de propriile replici. Sa iubesti si sa te lasi iubit. E un îndemn la viata. La simțiri si trairi autentice. E un îndemn la a Visa si la a fi visat. De către El sau Ea. Ce poate fi mai frumos si înălțător sa fii visat si căutat in vis? Sa rascolesti atât de frumos si atent subconștientul celuilalt si sa te lasi găsit?

Iubeste si lasa-te iubit! Nu doar de sărbători sau zile onomastice. Nu doar in zilele cu prea mult soare sau zilele cu ploi mărunte si reci. Nu doar atunci cand celălat doar… rade. Iubeste si lasa-te iubit! Aici, acum si mai tarziu.

Zâmbiți, va rog! Dar si mai bine… Iubiți, va rog! De zâmbit poate zâmbi oricine🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *