Jandarmii cărășeni, prezenți în mijlocul copiilor de la Centrul Primăvara din Reșița


Jandarmii cărășeni au fost prezenți la Centrul Primăvara din Reșița, unde au desfășurat o serie de activități educative menite să crească gradul de conștientizare a măsurilor de siguranță în rândul elevilor.

Copiii au fost informați despre cum să reacționeze în situații de urgență, cum să recunoască potențiale pericole și cum să solicite ajutorul autorităților în mod eficient. De asemenea, au fost oferite sfaturi utile despre comportamentul adecvat în incinta școlii și în drumul către și de la școală.

Pentru a sublinia importanța și rolul Jandarmeriei în societate, au fost prezentate materiale video atât copiilor, cât și părinților acestora. Aceste videoclipuri au ilustrat diverse scenarii în care jandarmii intervin pentru a asigura ordinea și siguranța publică, evidențiind valorile și responsabilitățile acestei instituții.

Activitatea a fost una antrenantă, copiii fiind foarte activi și interesați de cele prezentate. Participarea lor entuziastă a fost un semn clar al importanței educației preventive în formarea unei generații responsabile și informate.

Jandarmeria cărășeană va continua să desfășoare astfel de activități educative, având ca scop principal protecția și tinerei generații.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *