La Mulţi Ani, Paris Whitney Hilton!

Paris Whitney Hilton (n. 17 februarie 1981) este o celebritate din Statele Unite ale Americii şi o moştenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum şi a celorlalte proprietăţi imobiliare ale tatălui său. Pe lângă faptul că este o persoană foarte mediatizată, ea este fotomodel şi actriţă. Ea a fost descrisă drept o „celebutantă”, un amestec inedit de „celebritate” şi „debutantă”.

Hilton s-a născut în New York City, ca primul născut dintre cei patru copii ai lui Richard Hilton şi Kathy Richards. Sora sa mai mică este Nicky Hilton, iar fraţii săi sunt Barron Hilton II şi Conrad Hilton II.

În partea maternă a familiei sale, Hilton este nepoata a doi copii vedete din anii ’70, Kim Richards şi Kyle Richards, care au apărut în filmul Escape to Witch Mountain şi programe TV precum Nanny and the Professor, Little House on the Prairie şi mai apoi ER. Prin alianţă, ea este de asemenea rudă cu Zsa Zsa Gabor (actriţa născută în Ungaria care s-a căsătorit cu străbunicul lui Paris, Conrad Hilton) precum şi cu Elisabeth Taylor (primul soţ al actriţei a fost chiar unchiul lui Paris Hilton, Conrad Nicholson Hilton Jr.).

Bunicii paterni sunt preşedinţii lanţului hotelier Barron Hilton şi soţia sa, fosta Marilyn Hawley, iar străbunicii paterni au fost fondatorii hotelurilor Hilton Conrad Hilton şi prima sa soţie, Mary Barron. Când Conrad Hilton a decedat în 1979, el nu le-a lăsat prin testament nimic copiilor săi sau celorlator descenţi. Barron Hilton a contestat această decizie şi a câştigat în 1988. Conform revistei Forbes în 2005, valoarea netă a averii lui Barron Hilton era estimată la puţin peste 1 miliard de dolari americani, din care se aşteaptă ca Paris să moştenească puţin mai mult de 50 de milioane de dolari.

În copilărie Hilton s-a mutat între mai multe case exclusiviste, incluzând aici un apartament în hotelul Waldorf-Astoria din Manhattan, Beverly Hills şi the Hamptons. În momentul de faţă, părinţii săi deţin o casă estimată la 30.5 milioane de dolari în Bel Air, o proprietate de 12.3 milioane în the Hamptons, precum şi o casă de 10 milioane pe colinele de la Hollywood (Hollywood Hills) în care ea şi sora ei stau pentru a avea parte de intimitate şi de acces rapid la cluburile din Los Angeles.

Paris Hilton a debutat în iulie 2006 cu single-ul „Stars are blind”.

Sursa: wikipedia

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *