La Mulți Ani, Thomas Anders!

Thomas Anders (Bernd Weidung pe numele său adevărat) s-a nascut pe 1 martie 1963 în Münstermaifeld, Germania și este una dintre puținele vedete germane care se poate spune că au avut atât un impact național și internațional pe scena muzicii. În perioada Modern Talking, s-a bucurat de nenumărate succese care i-au raspandit faima în aproape fiecare colț al pământului.

“You’re my heart, you’re my soul”, de exemplu, a ajuns pe locul 1 în 81 de țări. Vânzările de CD la nivel mondial ale Modern Talking și piesele solo ale lui Thomas Anders au depaşit acum 125 de milioane. Thomas Anders a primit peste de 400 de discuri de aur si platina și numeroase premii, pentru realizările sale artistice.

În ciuda acestui succes triumfător, Thomas Anders este în mod constant pregătit pentru următoarea provocare. Un spectacol serios și profesionist, el nu cunoaște sensul cuvântului stagnare.

Succesul la nivel mondial de care s-a bucurat cu Modern Talking a fost urmat de lansarea mai multor albume solo în Germania și în străinătate. Cel mai recent album al său pop solo s-a vândut în peste 1.000.000 de exemplare în Rusia și a fost răsplătit cu un disc de platină.

Videoclipul pentru „Stay with me”, de pe acest album, a fost unul dintre cele mai spectaculoase din cariera lui. Thomas Anders şi-a încântat fanii jucând rolul de James Bond în caracteristicul stil 007.

În ciuda succesului său, un singur lucru nu s-a schimbat – sensul profund de conexiune cu regiunea sa de origine. Deși a străbătut lumea în lung şi în lat și a locuit pentru o perioadă de timp în America și Berlin, orasul Koblenz, unde locuiește împreună cu soția sa Claudia și fiul Alexandru, rămâne centrul absolut al vieții sale și sursa din care Thomas Anders care îi da puterea de a merge mai departe.

Sursa: thomas-anders.com

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *