„Nimeni nu este de neînlocuit”

nimeni-nu-este-de-neinlocuit

Eu totuși cred ca exista persoane de neînlocuit. Chiar si atunci cand acestea pleacă iar tu rămâi in urma. Atunci cand cauti in ceilalti, bucățele din cel ce-a fost in viata ta si a voastră. De multe ori greșim. Atunci cand schimbam becul cu un altul, deși cel dinainte inca mergea.🙂 Iar cand cel de-al doilea se arde subit, ne întoarcem la primul sperând ca va mai lumina!🙂 Chiar daca l-am uitat intr-un sertar la fel de prăfuit si rece ca inima noastră. Unii pur si simplu il aruncă. Departe de orice gând ce ar putea sa ii întoarcă inapoi. Iar altii prefera sa il spargă, rănindu-se mai apoi in cioburile împrăștiate pe podeaua ființei.

O litera pe care o schimbi cu alta si o așezi in cuvântul care apoi… strică fraza.🙂 Deși o înțelegi, ceva iti spune ca nu e ok! Ca o mana proasta pe care te bazezi in timp ce altii joaca poker cu viata ta! :)) Daca mergi la cacealma, pierzi. Iar daca mergi pe intuiție, poate ca inca mai ai o șansa. Sa te ridici de la masa fara a termina jocul e insa si mai grav. Asa facem si cu ceilalti. Înlocuim fara regrete ca mai apoi sa regretăm.

Niciodata nu e prea tarziu pentru un nou inceput. Un nou joc pe tabla vietii. Important este sa nu trișezi. Atunci te păcălești pe tine. Si, de multe ori, nu celalalt trebuie înlocuit!🙂 Multi nu inteleg acest lucru.

Nimeni nu este de neînlocuit. Da si nu. Iar daca totuși se intampla, ai grija cu cine o faci. Sa nu dai de mai rau!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *