Dor de… NOI

Imi este dor de un suras. De o privire pura ce ascunde multe lacrimi imblanzite de fiorul dragostei. Imi este dor de soarele ce si-a facut loc in inima ta, incepand sa o incalzeasca in taina pe a mea. Imi este dor de atingeri nevinovate si de momentele de frenezie ce ne-au secat de gandurile ratacite in suferinta. Imi este dor de pielea ta, de carnea si de oasele tale moi. De sangele mult prea rosu si cald ce striga incatusat in venele timpului.

Imi este dor sa te imbratisez in cercuri, in forme nedeslusite de mintile inguste care au incetat sa mai creada in iubire si in ei. Imi este dor sa dansez cu tine si cu ochii tai inchisi … Pe aceeasi muzica soptita in ritmul inimii si al pasilor purtati precum tango-ul ce-l repeti mereu in oglinda noastra. Imi este dor sa iti simt atingerea apasatoare a mainilor tale ude si a degetelor tale lungi, a pieptului tau dezgolit si a coapselor tale fine si mult prea curbate in perfectiune.

Dor sa te simt in infinitul aspru al zilelor si al noptilor tarzii. Imi este dor sa te sarut sub semnul nostru, sa pot sa te adorm in glas si in ecou, sa pot sa ma trezesc atat de aproape. Imi este dor atunci cand pleci dar si atunci cand vrei sa mai ramai. Imi este dor de cuvintele noastre de iubire, de pasii-acoperiti cu grija si atentie, imi este dor de ”Te iubesc” si „Te ador”. Asa cum doare si atat de mult e dor.

Imi este dor de Tine asa cum inimii ii este dor de mare, valuri si nisip.

Imi este dor de NOI…

Asa cum NOI am existat … dintotdeauna!🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *