Nu-ti mai cauta jumatatea, cauta intregul

Fumam pe jumatate, citim pe jumatate, ne bucurăm pe jumatate si ajungem sa iubim pe jumatate. Căutam jumătăți la tot pasul, cu pașii pe care ii așternem in mers, pe jumatate! 🙂 Ne certam pe jumatate, sărutam o jumatate de gura, mângâiem jumătăți de inimi frânte si ne înjumătățim pentru fericirea celorlalți. Ne ținem de mana pe jumatate si trecem grăbiți pe langa alte chipuri si trupuri înjumătăițite de lamele tăioase ale timpului.

Adormim la jumătatea filmului si ne trezim năuci in mijlocul unei nopți pe jumatate terminată. Suntem plătiți pe jumatate chiar daca unii muncesc pe de-a întregul. :)) Ne căutam ca doua jumătăți de puzzle pentru a forma o alta jumatate in drumul nostru spre fericire. O fericire tăiată in doua si împărțită la aceleași jumătăți de ființa. Media aritmetica a unei iubiri prost inteleasa si aplicată mai mult pe hârtie decât acasă.

Zâmbim pe jumatate si ne lăsam acoperiți in totalitate de maștile întregi ale unui Ego ce nu se lasa fragmentat. Îmbrățișăm jumătăți de masura in loc sa îmbrățișăm cu totul un suflet pereche reîntregit de primul. Iar atunci cand ajungem sa descoperim acel dram de liniște si de iubire, il înjumătățim cu sângele rece si pe jumatate înghețat in venele aproape amortite.

Nu-ti mai cauta jumătatea. Cauta întregul. De jumătăți e plin pamantul! 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *