O ceartă conjugală s-a transformat într-o telenovelă cercetată de polițiști

O femeie de 36 de ani din județul Arad, însărcinată a fost văzută de un cetățean care se deplasa cu mașina pe marginea drumului european, după Dealul Domașnea spre comuna Teregova. Femeia stătea jos pe marginea drumului, în condițiile în care temperaturile erau negative. Cetățeanul a oprit mașina a vorbit cu femeia și ulterior a sunat la 112. Conform polițiștilor, femeia a ajuns pe marginea drumului după o ceartă cu concubinul său, cu care se deplasa pe DN6, cu autoturismul din direcția Orșova. Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș Severin a precizat:”La data de 18 ianuarie, la ora 15.28, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că o femeie ar fi avut un conflict cu concubinul său, pe DN 6, după Dealul Domașnea spre comuna Teregova. Din discuțiile cu apelantul a rezultat că acesta se afla în tranzit pe DN 6 și observând o femeie care stătea jos, pe marginea drumului, s-a oprit lângă ea să vadă dacă are nevoie de ajutor, iar femeia i-a povestit despre conflictul cu concubinul său.Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Mehadia le-au identificat pe cele două persoane implicate în conflict, stabilind că cei doi parteneri, în vârstă de 36 și 34 de ani se deplasau cu un autoturism condus de femeia de 36 de ani, pe DN 6, în direcția Orșova, iar la un moment femeia a oprit autoturismul în parcarea unei benzinării, pe marginea DN 6.

În urma unor discuții contradictorii legate de posesia mașinii, femeia ar fi plecat pe jos, aproximativ 200-300 de metri în direcția Teregova, fiind observată pe marginea drumului de participantul la trafic care a sunat la 112.După sosirea polițiștilor, aceștia au întrebat-o dacă are nevoie de îngrijiri medicale, dar aceasta a refuzat să fie transportată la spital, precizând că nu a suferit vătămări corporale și nu a fost agresată fizic sau verbal de concubin, femeia deplasându-se în mod normal, fără a avea dificultăți vizibile de deplasare.De asemenea, i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, dar nu a rezultat risc iminent și nu s-a impus emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Celor două persoane li s-a pus în vedere să-și rezolve divergențele pe cale legală și să nu recurgă la acte de violență în nicio situație.

Ulterior femeia de 36 de ani a plecat la volanul autoturismului, înapoi către domiciliu în județul Arad.”

 

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *