O nouă ediție a Cupei Banatului de Gimnastică Ritmică se desfășoară la Reșița, în acest weekend!

La Reșița, se fac pregătiri pentru o nouă ediție a competiției intitulată Cupa Banatului de Gimnastică Ritmică. Competiția devenită deja tradiție, în orașul nostru, are loc duminică, la Sala de Sport a Colegiului Economic al Banatului Montan din Reșița. Participă gimnaste din cadrul secției de gimnastică ritmică de la Clubul Sportiv Școlar Reșița dar și gimnaste de la Clubul Sportiv Școlar numărul 1 din Timișoara.

 

Profesoarele de gimnastică ritmică, din cadrul Clubului Sportiv Școlar Reșița, Luminița Lațcu împreună cu Dana Tîrba și cu ajutorul partenerilor și sponsorilor, organizează și în acest an o nouă ediție a competiției Cupa Banatului de Gimnastică Ritmică.
La Reșița se fac pregătiri pentru competiția intitulată Cupa Banatului de Gimnastică Ritmică, competiție ce se desfășoară din anul 2018, în fiecare an, la Reșița, în luna aprilie. Participă la această competiție pe lângă sportivele din cadrul secției de gimnastiă ritmică din cadrul Clubul Sportiv Școlar Reșița, și sportive de la Clubul Sportiv Școlar nr 1 Timișoara.

Competiția reprezintă o pregătire pentru alte competiții mai importante care urmează să se defășoare.

Astfel, după aceasta competitie, și după sărbătorile pascale, gimnastele reșițene se pregătesc să participe la una dintre cele mai importante competiții de anul acesta. Este vorba de Campionatele Naționale Școlare ce se vor desfășura la Târgu Mures, luna viitoare. Mai exact în perioada 8-10 mai.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *