O nouă performanță pentru gimnaștii reșițeni


Gimnaștii reșițeni au reușit o adevărată performanță la Campionatele Naționale de la Ploiești. Sportivii care activează la cluburile reșițene s-au întors cu 22 de medalii.
Atât seniorii de la CSM Reșița cât și juniorii de la CSS Reșița s-au întors cu mai multe medalii în urma participării la campionatele Naționale de Gimnastică ce s-au desfășurat la Ploiești. Dacă inițial plecarea la Ploiești a fost anulată în urma apariției unui caz de COVID-19, s-a revenit asupra deciziei atunci când o a doua testare a demonstrat că era vorba despre un caz fals-pozitiv. Gimnaștii reșițeni s-au întors cu nu mai puțin de 22 de medalii și anume 5 au fost de aur, 6 de argint şi 11 de bronz.
„A fost foarte obositor, ţinând cont că imediat ce am ajuns, am intrat direct în sala de antrenament, după care au urmat două zile de concurs foarte grele. În urma finalelor, Reşiţa a reuşit să obţină un număr de 22 de medalii, un total pe care, sincer vă spun, eu nu l-am avut în obiective, având în vedere acest an atipic pentru pregătire. Am avut sportivi de la CSM Reşiţa care au avut evoluţii foarte bune. La seniori, Robert Pașca a obţinut şase medalii: una de aur, două de argint și trei de bronz. El a fost foarte aproape de locul I la individual compus, dar ne-am bucurat şi pentru locul doi, ţinând cont că el a avut o ratare la bară fixă. Raul Șoica a cucerit două medalii de bronz, iar Gabriel Țîțaru a obţinut un bronz. Un total de 9 medalii pentru sportivii de la CSM Reşiţa. Sportivii mai mici, de la CSS Reşiţa, au obținut și ei evoluţii foarte bune. În principiu, au participat reşiţenii componenţi ai lotului de juniori, iar pe lângă ei a fost prezent şi Drăgulescu, care este la club. Să îi luăm pe rând: Felix Simion a câștigat șase medalii, trei de aur, două de argint și una de bronz, Robert Aioanei a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint și două de bronz, iar Andrei Titi a luat un argint şi un bronz. De asemenea, Richard Drăgulescu, urmându-l probabil pe tatăl său în viitor, a cucerit o medalie de bronz”, a declarat antrenorul Robert Bălan.
Gimnaştii reşiţeni prezenţi la Ploieşti au fost pregătiţi şi însoţiţi de antrenorii Robert Bălan şi Alexandru Avram.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.