Peste 100 de misiuni ale pompierilor militari cărășeni într-o singură săptămână

În ultima săptămână, pompierii militari cărășeni au acționat în peste 100 de misiuni specifice.

Peste 60 dintre acestea au fost misiuni SMURD, cele mai multe fiind de acordare a asistenței medicale.

Alte 7 misiuni au fost de stingere a unor incendii, la o casă din Reșița, la o casă din Mal, la o sala de evenimente a unui restaurant din apropierea Reșiței, la o casă din Teregova, la o altă casă din Reșița, la un parc de rulote din Moldova Nouă și la un stâlp de electricitate din Ilidia.

Alte 13 intervenții au fost tot de stingere a unor incendii, de data aceasta a unor incendii de vegetație uscată, la Reșița, Caransebeș, Crușovița, Moldova Nouă, Divici, Mehadia, Borlovenii Vechi, Delinești, Dognecea, Cîrnecea și Goruia.

Alte intervenții au fost de deblocare ușă la un apartament din Reșița, de asigurare zonă la aeroportul din Caransebeș, de asigurare a unui meci de fotbal pe stadionul CFR din Caransebeș, de degajare a unui copac căzut la Băile Herculane și de supraveghere zonă pe stațiunea Muntele Mic.

O altă misiune a fost de descarcerare victimă, mai exact a unui bărbat ars de viu în urma unui accident rutier petrecut în Târnova.

De asemenea, au fost executate 14 activități de informare a populației cu privire la măsurile luate pentru prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus, la Reșița, Oravița, Moldova Nouă, Ticvaniu Mic și Lupac.

Oamenii trebuie să respecte măsurile de protecție sanitară și să adopte o conduită socială responsabilă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *